معاون پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی استان با جانشین فرماندهی مرکز تربیت و آموزش عمومی شهید باهنر فراجا استان کرمان دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در جلسه ای که در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی استان برگزارشد، دکتر رنجبر ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری، مواردی را در راستای اجرایی شدن تفاهم نامه فی ما بین مطرح نموده و با تاکید بر اهمیت تحقیق و پژوهش در حوزه دفاعی و نظامی، در خصوص پیشنهاد و انجام طرح های پژوهشی مورد نیاز فراجا استان اعلام آمادگی کرد.

در این دیدار، سرهنگ غیاثوند نیز ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از واحد کرمان بابت پیگیری‌های مداوم در راستای اجرای مفاد تفاهم نامه، نیاز ضروری فرماندهی مرکز در خصوص انجام اقدامات پژوهشی با هدف برگزاری کارگاه ها و انجام طرح های مصوب را به حوزه معاونت پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی استان اعلام کرد.

در این جلسه درخواست برگزاری یک جلسه سخنرانی علمی و یک جلسه کارگاه شیوه های رایج مستندسازی اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی از سوی جانشین فرماندهی مرکز به حوزه پژوهشی و فناوری اعلام شد.