در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی با مشارکت پرسنل جهاددانشگاهی کرمان طبخ نذری در دفتر مرکزی این نهاد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی پرسنل جهاددانشگاهی کرمان اقدام به طبخ آبگوشت امام حسینی کردند. تا بدین طریق ارادت، عشق و علاقه ی خود را به سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان نشان دهند. امید است که از رهروان واقعی ایشان باشیم.

گفتنی است؛ پخش نذری در مناسبتهای مختلف به ویژه ماه محرم و صفر همه ساله توسط مردم به عنوان یک کار خدا پسندانه انجام می شود. جهاددانشگاهی استان کرمان هم به مناسبتهای مختلف به منظور ایجاد مشارکت و همکاری بین پرسنل و ابراز ارادت به اهل بیت اقدام به برگزاری مراسم مختلف می نماید. ان شاءالله مورد قبول درگاه حق واقع شود.

یازده + 13 =