با حضور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، رییس جهاددانشگاهی استان و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی کشور، مرکز خدمات ایمپلنت جهاددانشگاهی کرمان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان ، مرکز خدمات ایمپلنت جهاددانشگاهی کرمان با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده که روزانه به پنج تا ۱۰ نفر خدمات خواهد داد و زمینه اشتغال سه نفر در این مرکز ایجاد شده است.

برپایه این گزارش، این مرکز، در کلینیک دندان‌پزشکی جهاددانشگاهی کرمان واقع در خیابان شهید باهنر راه اندازی شده است.

روزانه در کلینیک دندان‌پزشکی جهاددانشگاهی کرمان  حدودا به ۷۰ نفر خدمات ارائه می‌شود ضمن آنکه بانک خون بند ناف رویان واقع در این مجموعه ماهیانه بین ۵۰ تا ۶۰ قرارداد منعقد می‌کند ضمن آنکه در کلینیک دندان‌پزشکی جهاددانشگاهی کرمان ۱۴ نفر مشغول به کار هستند.