رییس جهاددانشگاهی استان کرمان همراه با پرسنل این مجموعه با تجمع در جوار مرقد مطهر سپهبد شهید سلیمانی، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، رییس جهاددانشگاهی استان کرمان و پرسنل این مجموعه، همراه با مسئولان استان و مردم ولایتمدار کرمان در پی فاجعه نسل‌کشی رژیم غاصب صهیونیستی و حمله وحشیانه به بیمارستان غزه و در راستای محکومیت این اقدام ددمنشانه در جوار مرقد مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی واقع در گلزار بین‌المللی شهدای کرمان تجمع کردند.

تجمع کنندگان با سر دادن شعارهایی از قبیل مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا، اینهمه لشکر آمده به عشق رهبر آمده، ای رهبر آزاده آماده ایم آماده، خشم و انزجار خود را از رژیم سفاک اسرائیل اعلام کردند.

هفت + چهارده =