پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزش و کارآفرینی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به میزبانی واحد اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزش و کارآفرینی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به میزبانی واحد اصفهان با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی کشور، نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی و معاون آموزش قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح برگزار شد.

در روز اول این گردهمایی، جهادهای دانشگاهی واحدهای کرمان (سرباز ماهر/ایمیدرو)، صنعتی اصفهان (حوزه امور مدرسان)، مرکز اطلاعات علمی ( حوزه تولید محتوا) و پروژه Eight به عنوان تجربه های برتر کشور به بیان تجربیات خود در حوزه های تعیین شده پرداختند.

دکتر مهدی بازمانده رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان در این گردهمایی در بیان تجربیات جهاددانشگاهی واحد استان کرمان به تشریح چگونگی اجرای طرح “ایجاد اشتغال پایدار از طریق آموزش های مهارتی در زمان خدمت مقدس سربازی”، به عنوان استان پایلوت کشور با همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، قرارگاه مرکزی مهارت آموزشی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و استانداری کرمان پرداخت.

براساس این گزارش، دوم اسفندماه سال 1401 و در راستای ایجاد اشتغال پایدار از طریق آموزش های مهارتی در زمان خدمت مقدس سربازی و با هماهنگی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، تفاهمنامه همکاری فی مابین جهاددانشگاهی استان کرمان، استانداری کرمان، سازمان فنی و حرفه ای استان کرمان، قرارگاه مرکزی مهارت آموزشی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران منعقد شد.

شایان ذکر است، این تفاهم نامه به منظور ایجاد جذابیت و نگرش متعالی نسبت به خدمت مقدس سربازی در سطح جامعه، خوشایند نمودن خدمت وظیفه عمومی و افزایش نشاط کارکنان وظیفه، افزایش بهره وری کارکنان وظیفه و استفاده بهینه از اوقات فراغت آنان، استفاده از ظرفیت های نیروهای مسلح در کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی به ویژه از همکاری نزدیک تر با بخش های غیرنظامی کشور و فراهم نمودن فرصت های شغلی از طریق آموزش در محیط کار و در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی)؛ تفاهمنامه “مهارت آموزی کارکنان وظیفه با حضور مسئولین استانی و کشوری و لشکری منعقد شد.

یک × چهار =