“جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان”

دکتر مهدی بازمانده، رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در پیامی 16 مرداد سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در متن این پیام آمده است؛

بسمه تعالی

جهاددانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی، با پشتکار جهادی پرسنل پرتلاش و کارآمد توانسته است نقش به خصوصی در ارتقای شاخص‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی استان ایفا کند و روز به روز با تأسی از منویات حکیمانه مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) بالنده‌تر و شکوفاتر شود.

شانزدهم مردادماه 1402، جهاددانشگاهی چهل و سه سال از حیات پرافتخار خود را پشت سر خواهد گذاشت که با زیربنای عمیق، الهام‌گرفته از ایمان اسلامی به ظرفیتی امیدبخش در جامعه تبدیل شده است نهادی که از همان ابتدای فعالیت همواره مصمم بوده تا با اعتماد به جوانان و اتکاء بر اقدام جهادی در راه عزّت و پیشرفت دانش بنیان استان و کشور قدم بردارد.

اینجانب ضمن تقدیر از فعالیت‌های همکاران گرانقدر در این نهاد مقدس، فرصت را مغتنم شمرده و فرا رسیدن 16مرداد سالروز تشکیل این نهاد پربرکت با کارنامه‌ای مشحون از تعالی و شکوفایی را تبریک عرض می نماید.

مهدی بازمانده
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان